Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

O familie „exemplu”

 

 

Luni am avut onoarea să văd exemplul de familie pe care în mod clar NU trebuie să-l urmăm.

La o staţie GPL de pe autostrada Bucureşti – Piteşti, situată imediat lângă ieşirea de pe autostradă şi intrarea într-un sat, înconjurată de câmp, de un lan de porumb, izbucnise un scandal. Cearta era între doamna care vindea la staţia GPL şi o familie din Constanţa – bărbat şi femeie de până în 35 de ani, un copil de 2-5 ani.

 

1. Motivul scandalului

Familia a ieşit de pe autostradă şi a parcat maşina (străină, demnă pentru oameni cu carte) în faţa staţiei. Au coborât cu copilul şi doreau să-l ajute să se uşureze mai şi mai pe rezervorul GPL. Vânzătoarea s-a supărat şi le-a atras atenţia că are o toaletă pe care le-o pune la dispoziţie.

 

2. Scandalul în plină acţiune

Clienţii au format coadă, mama se certa cu vânzătoarea şi îi spunea cât de nesimţită, de îngustă la minte este pentru că i-a interzis copilului ei să se uşureze acolo. Tatăl îi spunea cât de urâtă este şi că nu ajunge ea să facă un copil ca să înţeleagă cum este să-i interzici unui copil să facă un şuşu mic. Blesteme peste blesteme, înjurături, dar copilul tot cu vezica plină era.

 

3. Finalul poveştii

Pleacă maşina cu familia în cauză, vânzătoarea începe să se dezlănţuie după ce pleacă ei – până atunci a fost o doamnă cu ei, dar după aceea a băgat şi a scos la greu, dar măcar s-a calmat.

După nici 20 de km, maşina constănţenilor era oprită lângă GPL-ul celor de la Luckoil (autostradă). Erau coborâţi din maşină toţi trei, iar părinţii îl ajutau pe copil să se uşureze (în sfârşit).

 

 

Părerea mea:

Dacă erau atât de educaţi şi de simţiţi, puteau:

– să-l pună pe cel mic să-şi facă nevoile peste drum de staţia GPL, exact lângă lanul de porumb

– să folosească toaleta care le-a fost pusă la dispoziţie

– să oprească pe autostradă şi să deschidă ambele uşi de pe o parte şi să-l pună pe băiat între el. Nu-l vedea nimeni.

– să oprească lângă o pădure că doar sunt destule pe autostradă

– să meargă la toaleta Luckoil şi NU să îşi înveţe copilul că poţi să te uşurezi în public exact unde vine şi stă un client să cumpere ceva. E doar un copil şi nu are vreo vină, dar părinţii nu-l vor învăţa niciodată să fie civilizat.

Comments

  1. krisztina says:

    intradevar e un exemplu foarte prost de a iti educa copilul sa se usureze unde i vine lui si eu am doi copi dar mereu le spun si iam invatat in primul rind sa aiba rabdare si unde avem posibilitatea ne oprim si bine inteles la statie peco sau in cel mai rau caz daca nu avem timp de o jumate de ora peco atunci ne oprim intro parcare pe margine drumului si isi termina treaba

Lasa un comentariu aici.

*