Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Mario Badescu: Cellufirm Drops + Strawberry Face Scrub (review)

 

Dragele mele,

 

 

 

Am primit aceste două produse simpăticuţe la revista Marie Claire – ediţia februarie 2013. Cine nu a achiziţionat revista cu cele două produse Mario Badescu în varianta mică, revista încă se găseşte la chioşcurile de ziare.

Nu ştiu să vă spun în ce cantităţi am primit eu aceste produse – nu se află nimic notat pe ele, dar vă ajung pentru câteva utilizări zdravene.

 

 

1. Strawberry Face Scrub

 

Cantitate: 118 ml

Preţ: 94 lei

Mod de utilizare: aplicaţi pe pielea umedă o cantitate mică din acest produs şi masaţi. Aplicaţi acest exfoliant de 2 – 3 ori pe zi.

 

Mi s-a părut interesantă ideea cu seminţele de căpşuni şi continuă să fie interesantă, dar ca şi exfoliant… nu mi se par cele mai bune. Bine, nu agresează deloc pielea, ceea ce e foarte bine, dar se cam duc unele în stânga, altele în dreapta şi nu am cu ce să exfoliezi.

Acest exfoliant are o consistenţă cremoasă şi se întinde uşor. Nu-i nici lichid, nici solid, dar nici nu pică. Mirosul? Categoric de căpşuni.

După utilizare, tenul rămâne curat, proaspăt şi revigorat

Mario Badescu2

 

 

2. Cellufirm Drops

Cantitate: 29 ml

Preţ: 155 lei

Mod de utiliare: se aplică pe pielea curată de două ori pe zi.

 

Şi acest produs este tare simpatică, iar în mare parte se datorează culorii sale – verde deschis.

Datorită faptului că este un produs relativ lichid, o să dozaţi uşor şi cu precizie cantitatea dorită. Se aplică uşor, uniform şi se absoarbe rapid în piele, lăsând-o uscată la atingere. Eu am ales să îl folosesc o singură dată pe zi, dar menţine senzaţia de proseţime a feţei pe întreaga durată a zilei.

Are un parfum natural, fresh şi îl ador.

Dezavantaj: preţ piperat.

 

Mario Badescu 12

 

Mario Badescu 22

Comments

  1. Le-as incerca si eu, dar asa la o revista, varianta mini… Nu sunt dispusa a da atatia bani pe 118, respectiv 29 ml de produs, poate sa fie el minune!

Lasa un comentariu aici.

*