Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Lotiune antioxidanta pentru spalarea tenului Pure Nature Organic – Review

 

 

Dragele mele,

 

 

Am vrut să îmi comand o loţiune normală – lichidă – pentru curăţarea tenului cu o dichetă demachiantă, dar am comandat această Loţiune antioxidantă pentru spălarea tenului cu extracte din fructe acai şi rodie Pure Nature Organic de la Oriflame. Are consistenţa asemănătoare gelului şi am fost extraordinar de dezamăgită când am observat acest lucru, dar are ceva anume care mă atrage. Nu ştiu dacă de vină este mirosul, consistenţa, amabalajul, modul de dozare sau mai ştiu eu ce, dar este singurul produs de la Oriflame care m-a cucerit. Ador momentul în care dozez puţină loţiune şi o aplic pe ten, dar şi senzaţia de prospeţime, hidratare şi curăţire pe care o lasă după ce o îndepărtez.

 

Preţ: 21 lei, dar mai mereu este la reducere

Cantitate: 150 ml, dar se consumă foarte, foarte greu ţinând cond că trebuie să utilizaţi doar o cantitate mică de loţiune pentru curăţarea tenului

Producător: Oriflame Cosmetics

 

Gel de curatare fata
Ingrediente:

 

Gel de curatare fata 1
Părerea mea despre acest produs:

– mirosul mi se pare demenţial şi îmi redă zâmbetul pe buze numai când îl simt

– curăţă delicat, dar eficient

– hidratează tenul

– redă prospeţimea tenului şi îţi dă senzaţia de relaxare

– consistenţa am spus că este asemănătoare gelului, iar acum îl consider un avantaj

– producătorul spune că protejează tenul de îmbătrânirea prematură, dar şi de agresiunile din mediul înconjurător


Gel, deodorant

 

Să vă arăt şi bureţeii de celuloză care nu m-au atras prea tare (încă) şi i-am tot evitat. Dacă or să îmi placă, o să se datoreze faptului că m-ar ajuta să îmi exfoliez tenul.

Buretei

 

 

Lady,

Comments

  1. Hmm, suna bine happy Eu tot caut un demachiant lichid pe ochi sau pt ten. Lotiunea asta blocheaza cumva porii? Am probleme cu punctele negre si unele dintre ele imi blocheaza anumiti pori…

    • Mie nu mi s-a întâmplat să îmi blocheze porii. De ce nu foloseşti tu bureţeii cu celuloză de la Oriflame. Sunt puţin duri şi exfoliază piele destul de bine. S-ar putea să te ajute în problema porilor.

Lasa un comentariu aici.

*