Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Lady’s – compania care te reprezinta

 

 

 

Dragele mele,

 

 

Astăzi vreau să vă spun câteva cuvinte despre Lady’s. Am mai făcut-o şi în trecut, dar am câteva informaţii de actualizat şi îi priveşte pe cei care sunt proaspăt înscrişi sau doresc să se înscrie.

Eu când m-am înscris pe site-ul lor – cu doar câteva luni în urmă, am fost extraordinar de reticentă. Vreau să vă vorbesc despre acest lucru ca să vă îndepărtez temerile. Nu îmi doream să îmi fac cont la o companie de cosmetice şi apoi să descopăr că sunt reprezentant sau că sunt obligată să cumpăr de o anumită sumă sau că sunt obligată să fac achiziţii lunare. Nimeni nu îşi doreşte griji în plus, nu? Bine, într-un final mi-am făcut curaj şi mi-am făcut cont pe site-ul lor. Nimic mai simplu, mai rapid şi mai la îndemână pentru o persoană care vrea să cumpere cât vrea, de unde vrea, ce vrea şi când vrea.

Da, Lady’s nu te obligă nimic, ci doar te susţine să fii frumoasă, să ai grijă de tine, de cei apropiaţi, să te implici şi să câştigi. NU eşti obligat/ă să cumperi lunar, NU trebuie să comanzi de o anumită sumă, NU eşti obligată să recrutezi şi eşti un fel de client direct care beneficiază de promoţii şi discount-uri.

Contul tău este întotdeauna la un clic distanţă. Nu te costă nimic, nu te obligi să faci ceva anume. După ce ţi-ai deschis contul, Lady’s îţi trimite automat catalogul curent (gratuit) la adresa menţionată de tine la crearea contului.

 

De ce m-aş înscrie la Lady’s acum?

 

Pentru persoanele înscriere recent, cei de la Lady’s au 2 oferte de nerefuzat:

1. Ofertă permanentă: Comandă produse în valoare de minim 133 lei (la preţ de catalog) şi primeşti o reducere de 25% (adică o să ai o comandă de numai 100 lei) + cadou un set de testere

SAU

2. Ofertă valabilă până pe 20.02.2013: Comandă produse în valoare de 170 lei (preţ de catalog) şi primeşti o reducere de 25% (adică o să achiţi doar 133 lei) + un săpun burete cu trandafiri

 

 

 

Mai jos vă ataşez câteva imagini cu informaţii pentru persoanele care sunt interesate de Lady’s. Dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să mă contactaţi.

 

 

Ladys - de ce

 

 

 

 

 

Ladys

Beneficii Lady's8-testere-sangado-gratuit 40 testere sangado gratuit

Lasa un comentariu aici.

*