Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Jerry’s Pizza – Pitesti

 

 

 

De câteva luni tot spun că o să scriu un scurt articol despre cei de la Jerry’s Pizza big grin. În sfârşit, mă ţin de cuvânt. Cred că pot să mă numesc client fidel dacă tot comand de la ei de 2 – 3/săptămână. De ce să nu o fac? Au preţuri mici, produse bune, livrare rapidă, comenzi telefonice, transport gratuit s.a.m.d.

Eu sunt mulţumită de ei şi am avut doar 2 probleme mici, mici, mici tongue cu ei. Una a fost când Calzone era puţin cam ars pe margine, iar aparatul ortodontic mă taxează pentru mâncărurile tari tongue (am început să spun că abia aştept să scap de el), iar a doua oară mi-au trimis două salate mici în loc de două mari. Ambele sunt amănunte doar, dar la cea din urmă au avut parte de toată aprecierea mea. Au sunat ca să remedieze eroarea printr-o nouă comandă sau să facă un discount (diferenţa de preţ) pentru comanda viitoare. Am stat câteva minute în telefon ca să încerc să îi conving că nu era cazul să repare nimic şi că este perfect normal să mai apară astfel de erori. Evident, că s-a stabilit varianta cu discount-ul, în speranţa că nu o să îl folosesc. Sigur, sigur. Am scăpat la următoarea comandă până nu au pus discount-ul? Nu.

Menţionam despre livrările lor rapide. Da, „în 30 de minute” se transformau în 20 de minute. Ce poate să fie mai drăguţ decât să nu ai chef de gătit şi totuşi să vrei preparate gustoase, rapid de făcut şi să mai apară la uşa ta fără să faci nici cel mai mic efort? Se poate să le primeşti şi mai devreme de 20 de minute, dar depinde şi de comandă.

Preţurile mi se par accesibile şi mai ales că nu ai nevoie să cumperi x meniuri ca să te saturi. Îmi plac sosurile şi dressing-urile lor, iar cât despre meniuri, mie mi se par săţioase. Un plus le mai acord pentru faptul că nu au doar pizza, ci şi produse specifice lor – sau cel puţin ei au dat dovadă că le pregătesc cel mai bine, din punctul meu de vedere.

 

Nu ai cum să nu apreciezi o firmă/companie care îşi respectă clienţii şi pune accent pe comunicare, pe satisfacerea cerinţelor clienţilor.

Lasa un comentariu aici.

*