Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Ipocrizie sau prostie

 

 

De două zile tot dau peste oameni ipocriţi. E trist şi o spun cât se poate de serios. Ieri a avut grijă să mă încurce un „bou” – aşa cum face de fiecare dată. Spune ceva şi face altceva. Mă rog, a reuşit să-mi rateze ziua.

 

Apoi am dat o fugă până la McDonald’s. Ne-am aşezat la coadă, iar în faţa noastră era un singur tip care comanda. Imediat în spatele nostru, două piţipoane complet oarbe şi ratate – cu scuzele de rigoare, dar m-am SĂTURAT să văd că ROMÂNII nu respectă COADA – s-au făcut că nu ne văd şi au încercat să se bage înaintea noastră prin laterală. Aşa-i la modă: te prefaci că nu vezi cine-i ultimul la coadă, că admiri panourile şi te bagi în faţă. Tipul din  faţa noastră îşi ia comanda şi pleacă, tipa de la casă dă să ia următoarea comandă. Nu ştia pe cine să alegă dintre noi şi ele. După ce am bătut în retragere şi am zis „lasă-le să comande”, piţipoancele ne zăresc şi spun:

aaaaaaaaaaaaa! eraţi înaintea noastră? haideţi, comandaţi dvs!

Mai aveau şi feţe de nevinovate. Eu cred că pantofii de +15 cm/toc au cauzat orbirea şi nu au putut să se uite cine-i ultimul la coadă. Îmi venea să le spun că nu eram înaintea lor, că nici nu le-am văzut când au intrat la McDonald’s, ba chiar mai mult de atât, nu am sosit şi urmează să vin şi eu peste 5 minute, iar momentan îmi era prezent doar spiritul.

Tipa de la McDonald’s cred că era pe altă planetă pentru că evident că am cerut ceva şi a dat altceva, dar am lăsat-o aşa. Nu e prima dată când încurcă astfel comenzile oh go on.

Până a fost gata comanda, au mai intrat 2 tipe şi un tip. Una dintre tipe era extraordinar de ridicolă. Pe lângă faptul că a vrut să se îmbrace provocator a reuşit să obţină o ţinută demnă de 20 euro/oră (înţelegeţi voi) + gene false care nu îşi aveau rostul şi nu îi veneau deloc bine, pantofi înalţi peste limită şi nu i se potriveau, părul zici că l-a scos din maşina de spălat rufe şi spun asta pentru că a uitat să bage peria în el în ultimele 5 zile. Groaznic! Decât să încercaţi să păreţi sofisticate şi să vă iasă o imagine de femeie anterior descrisă…alegeţi o ţinută lejeră, simplă, dar clar nu vă arată nimeni cu degetul pe stradă.

 

Ieri mă aflam la un chioşc de ziare, iar cât timp trăgeam cu ochiul la noutăţi, vine un domn ca să înapoieze un CD audio sub pretextul că lui nu-i merge. Nu am înghiţit gogoaşa asta şi am înţeles că nu era la prima abatere. Cel mai probabil nu i-a plăcut şi s-a gândit să îl înapoieze. Lucrurile de genul nu se fac. L-ai luat, nu ţi-a plăcut, l-ai returant, iar eu îl cumpăr la preţ de nou, dar folosit. Ok, îl înapoiezi, dar nu o face în faţa altor clienţi.

 

Oare unde ne îndreptăm nerespectându-i pe ceilalţi? Nu sunt perfectă şi nici un exemplu de urmat, dar unii chiar sunt josnici.

 

 

Capacul mi l-a pus şpaga din spitalele din România, dar o să vă povestesc cu o altă ocazia. Am rămas trăsnită când am auzit cât trebuie să îi bag medicului şi asistentei în buzunarul halatului ca să mă bage în seamă. Le bagi bani în buzunar şi eşti tratat cu parte dorsală. Am  o singură întrebare către persoanele care acceptă şpaga: voi chiar nu aveţi moralitate şi ruşine?

Lasa un comentariu aici.

*