Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Inregistrare eBook Reader Kindle

 

 

 

Vă spuneam joi că urmează să primesc un eBook Reader Kindle 4.1.1

Nu am avut prea mult timp la dispoziţie ca să îl analizez în cursul zilei de vineri, dar undeva după miezul nopţii, butonam la el ca să îmi fac categorii pentru cărţi. Îmi place să am totul organizat.

Pe lângă faptul că spune că citeşte DOCX şi a trebuit să stau să le modific în PDF (o să rezolv eu şi problema asta),  nu puteam să creez categorii. Am dat o căutare pe Google, am găsit cum se fac categoriile, dar problema nu era că nu ştiu să le fac, ci că nu aveam acces la această opţiune. Din căutare în căutare, am aflat că pentru a avea acces la opţiunile legate de categorii trebuie să îmi ÎNREGISTREZ Kindle-ul, mai exact să îl ataşez la contul de pe Amazon. Da, ai Kindle = depinzi de Amazon, dar încă nu mi se pare un defect.

Am găsit imagini şi explicaţii, dar nu puteam să îl înregistrez în modurile respective pentru că nu aveam setările în cauză. M-am uitat mai atent la informaţiile oferite de cei de la Amazon şi am respirat uşurată când am văzut cum dau „deregister”. Din cont nu puteam să fac asta, dar aveam posibilitatea să o fac din setările eBook-ului. Am intrat la setări şi big grin „register”. Am adăugat e-mailul şi parola contului şi imediat am avut acces la categorii şi mi-a apărut Kindle-ul în contul de la Amazon. Să vă arăt cum arată contul înainte de înregistrare şi după.

 

Înainte:

1

 

După:

2

 

Kindle oprit:

Kindle

 

Cartea pe care o citesc – ştiu că are scrisul foarte mic, dar mie aşa îmi place să citesc. Nu vă recomand să faceţi ca mine, ci să vă măriţi formatul tongue

Kindle 1

 

 

Clic HOME pentru a vă afişa setările:

Kindle 2

 

Intraţi la Settings:

 

Kindle 3

 

 

Opţiunile Settings – Clic Register

Kindle 6

 

 

Dacă aveţi un cont pe Amazon, alegeţi prima opţiune, iar dacă nu aveţi cont pe Amazon trebuie să îl creaţi. Eu vă recomand să îl faceţi de pe calculator pentru că o să dureze mult mai puţin.

 

Kindle 7

 

 

Eu am avut deja cont, aşa că mi-a rămas doar să introduc e-mailul şi parola contului:

 

Kindle 8

 

 

Airplane trebuie să fie off, dar cum al meu era on, mi-a apărut mesajul de mai jos:

Kindle 9

 

 

 

Asta a fost tot happy

 

 

Spor la creat colecţii!

Kindle 10

 

Kindle 11

Comments

 1. multumesc frumos , e foarte utila postarea ta ! happy

 2. Bun gasit,
  A trecut ceva timp de cand a fost postat acest subiect si banuiesc ca de atunci ati avansat, incat sa ma puteti ajuta cu vreo idee. Eu am un PocketBook si ma descurc foarte bine cu acesta. Prietena mea a primit in dar un Kindle 4.1.1. si, stiindu-ma pe mine mai priceputa, mi-a cerut ajutorul. I-am setat limba pe care o cunoaste, din cate vad este inregistrat. Am vrut sa-i descarc si carti din biblioteca mea -- carti neprotejate DRM -- am multe in format doc, pdf, txt, epub pe calculator (de unde le-am incarcat fara probleme pe PocketBookul meu) si se deschid la fel, incat n-am crezut ca pe Kindle voi avea probleme. S-au incarcat toate (sunt vizibile cand intru pe kindle de pe calculator), dar pe Kindle sunt vizibile doar cele in format pdf, totusi nu toate se deschid (unele se deschid, dar toate paginile sunt albe). Nu inteleg de ce nu se vad cele in doc, caci kindle 4 se zicd ca suporta acest format. Vreo sugestie? Multumesc.

  • Ştiu despre ce vorbeşti big grin .

   Kindle-ul suportă PDF-ul şi formatul celor de la Amazon. Nici vorbă de txt, Epub, Mobi s.a.m.d. Când am avut cărţi cu unul dintre formatele menţionate mai devreme, le-am transformat online în PDF (cauţi pe Google convert epub to pdf) şi apoi le-am transferat. Teroarea cea mai mare era atunci când aveam cărţi de la Elefant(.)ro şi chiar dacă solicitam formatul PDF, mi se descărca tot sub formatul Epub. Trebuia să mă chinui să îndepărtez DRM, apoi să convertesc.
   Este adevărat că am avut parte de cărţi transformate în PDF care aveau pagini albe, însă nu m-am confruntat des cu această problemă. De aceea am ales să le citesc pe calculator pe cele care aveau şi pagini albe. Poate să fie ceva setat la documentul respectiv, poate cât ocupă textul din pagină sau orice altceva, dar cu siguranţă ceva care nu este pe placul Kindle-ului.
   Când o să mai întâmpin problema cu paginile albe, o s-o studiez mai amănunţit şi poate descopăr unde este problema.

Lasa un comentariu aici.

*