Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Injuraturi de prost gust

 

 

Fie nu ştim să înjurăm, fie nu ne merge mintea să inventăm înjurături corecte, fie nu ne gândim la semnificaţiile înjurăturilor folosite.

Una dintre cele mai des utilizate înjurături şi cea mai neinspirată este cea cu morţii. Cum să te gândeşti să le-o tragi morţilor lui X-ulescu? Bine, ei o spun pentru că ştiu că este ceva ce nu se poate realiza sau nu se poate transpune şi în realitate, însă nu pot să nu mă gândesc la reacţia lor dacă într-o frumoasă dimineaţă ar deschide ochii şi ar observa un superb schelet uman lângă ei. Deci, înainte să vă gândiţi la fantezii cu morţi, analizaţi bine situaţia şi vedeţi dacă aţi putea să faceţi sex cu bunica, străbunica şi toate rudele moarte ale lui X-ulescu.

O altă înjurătură des întâlnită este cea cu mama. Ce vină are biata mamă că a adus pe lume un bou sau o vacă? De ce să i-o trageţi ei? Şi totuşi, luaţi în calcul că s-ar putea să nu vi se ridice dacă mama în cauză nu este vreun star porno. Ehe, şi cine o să se facă de râs atunci? Sau biata femeie poate nu vrea să facă sex cu voi. Bătrână, bătrână, dar are gusturile şi standardele ei.

Şi după ce am tras-o morţilor şi mamei, ne îndreptăm către boul sau vaca în cauză. Dacă înjurătura este între bărbat şi femeie, mai e cum mai e, dar cele mai penibile şi mai proaste înjurături sunt între cocoşii care urăsc homosexualii şi totuşi îşi bagă penisul în cele mai importante… locuri big grin . Aşa că, dragi masculi, atenţie când v-o trageţi între voi, dar şi la înjurături în general. Aş mai adăuga doar: ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să se îndeplinească.

Lasa un comentariu aici.

*