Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Geanta Erykah – AVON

 

Geanta Erykah de la Avon

 

În campania 13/2014 Avon mi-am dorit să achiziţionez geanta Erykah. A apărut în broşurica Lookbook de toamnă şi are codul 34264 . Pe copertă are o nunaţă care bate spre portocaliu sau chiar un maro drăguţ, serios şi cât de cât elegant, dar dacă dai pagina o să constaţi că au doar nuanţa roz prăfuit. Bine, bine, fie roz prăfuit, dar aveam mari dubii că o să fiu dezamăgită când o să deschid coletul. Una vezi în imaginile celor de la Avon, dar există riscul ca în realitate să existe nişte diferenţe. Am riscat şi am cumpărat-o, dar n-aş vrea să-mi dau cu părerea despre ea (încă). La prima vedere pot să zic că e drăguţă, dar nu mă impresionează, nici nu este stilul meu şi mi-ar fi fost de ajutor dacă aş fi găsit o postare de acest gen pe internet. Chiar am căutat pentru că eram indecisă şi îmi doream să văd imagini realizate de vreo cumpărătoare/posesoare a genţii. Poate cu timpul o să-mi schimb părerea.

 

Dimensiuni: 31 x 41,6 x 17 cm

Lungime mâner: 16,5 cm

Material exterior: PVC

Material căptuşeală: poliester

Preţ: 110 lei 89,99 lei

 

Sistem închidere: capse/buton

Buzunare: 1 cu fermoar, 2 buzunărele (pentu telefon şi chestii mărunte care probabil se vor împrăştia prin geantă big grin )

Din câte se poate observa în imaginile de mai jos, genţii îi puteţi modifica puţin aspectul dacă uniţi cele două capete din laterale (sistem prindere: capse).

 

O să se găsească în catalogul Avon 14/2014, acelaşi cod, acelaşi preţ, aceeaşi nuanţă. Pagina 106.

 

IMG_4591 IMG_4593 IMG_4595 IMG_4597 IMG_4599 IMG_4601 IMG_4603 IMG_4605 IMG_4607 IMG_4609 IMG_4613 IMG_4644

 

Te-ar putea interesa si:

Comments

  1. buna. mie imi place nuanta si modelul gentii, dar nu imi pot da seama de calitatea materialului. e gros, subtire? pare rezistenta ?

    • Bună!

      Materialul este mai gros din punctul meu de vedere. Mi se pare şi că se lasă mai greu, adică să se uzeze un pic şi să capte o formă. Încă îşi păstrează forma şi duritatea de produs nou. O port de la începutul săptămânii şi încă nu se vede vreun semn de uzură.

Lasa un comentariu aici.

*