Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Exfoliant pentru corp Swedish SPA de la Oriflame – Review

 

 

 

EXFOLIANT PENTRU CORP

SWEDISH SPA – de la Oriflame

 

 

 

Mi-am propus ca de acum înainte să vă ofer review-uri doar după ce termin întregul produs. Aşa o să fiu mai sigură de părerea mea şi o să pot medita mai mult timp asupra părerii mele cu privire la produsul respectiv. De dimineaţă am terminat Exfoliantul pentru corp Swedish SPA de la Oriflame. Nu l-am achiziţionat cu foarte mult timp în umrmă – maxim 2-3 săptămâni, dar am reuşit să îl dau gata. Mi-a plăcut şi l-am folosit cu drag. Încă de la prima mea întâlnire vizuală cu acest produs, m-am gândit la miere zaharisită, la miere cu nucă măcinată. Aiureli, ştiu, dar cu asta mi s-a părut cu seamănă. Produsul arată aşa:

 

Oriflame Exfoliant

 

Am avut dreptate, nu-i aşa?

Mi-am dorit foarte tare un exfoliant pentru faţă, dar am ajuns să achiziţionez unul pentru corp. Nu am regretat nici măcar un moment, ci mi-am spus că este mult mai ok decât îmi doream. Am intrat rapid în posesia lui şi speram să îl utilizez o perioadă mai lungă de timp, dar pentru că sunt plină de contradicţii, o parte din mine îşi dorea să îl termine rapid. Da, ştiu…cine să mă înţeleagă? tongue

Nu o să vă bat prea tare la cap şi o să vă spun exact în 2 – 3 cuvinte ce am de spus despre acest produs. Are o consistenţă destul de solidă – nu vă gândiţi că este asemănătoare săpunului laughing, dar nici nu curge – ca o cremă densă, densă. Mirosul este plăcut. Nu dă senzaţia de zgârieturi, ci curăţă pielea într-un mod blând. Lasă pielea catifelată, iar dacă aveţi vreodată impresia că produsul pare unsuros/uleios, nu vă înşelaţi. Mie mi s-a părut că este un produs gras, dar nu m-a deranjat atât de mult acest lucru.

 

Nu pot să spun că l-aş reachiziţiona cu siguranţă, dar nici nu aş sta la distanţă de el. Este un produs ok pentru exfolierea corpului.

 

Produsul se achiziţionează de la ORIFLAME, la preţul de  45 lei/150 ml – eu l-am achiziţionat la reducere.

SPA

Portfard 2

 

 

Comments

  1. Hmm, este interesant acest produs. Pe langa faptul ca ti-am luat toate articolele la citit -- atat de mult imi place ceea ce scrii! -- culmea este ca atunci cand cumpar un produs exista multe parti contradictorii si in mine rolling on the floor da, stiu, o sa crezi ca aberez si ca visez asemenari, dar chiar asa este! Exista o parte care moare sa incerce produsul, chiar daca am altele incepute, si daca imi place imi doresc sa nu se termine niciodata, inca una care doreste sa se termine mai repede sa pot incerca si altceva, si inca una care totusi regreta ca s-a terminat!

Lasa un comentariu aici.

*