Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Exemplu de tupeu (negativ)

 

 

Uneori te întrebi dacă trebuie să te mai miri când vezi pe bloguri texte precum:

 

„Exonerare de raspundere

Informatii postate in site-ul xx.yy au fost adunate de pe net. Nu ne asumam nicio raspundere referitor la veridicitatea acestora sau a detinatorilor de drept.”

Îmi pare bine că adună informaţiile precum merele straight face. E forma mai dulce a cuvântului „copiez”. Dacă tot a scris „net” cred că putea să scrie „internet”. Logic că nu-şi asumă răspunderea, dar când o să deanas în nas în sala de judecată cu deţinătorul de drept…mă îndoiesc că nu o să-şi asume răspunderea.

 

„xx.yy ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale.”

Aici începe tupeul. Mai sus spune că nu-i aparţine textul şi că nu-şi asumă răspunderea, DAR se consideră autorul conţinutul şi ne interzicem să facem bani pe seama textelor în cauză. Mi se pare o dovadă mare de cretinism. Nu e textul lui, dar are tupeul să spună altuia ce să facă sau să nu facă.

 

„Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati folosind formularul de aici.

Hopa! Doar a spus mai sus că a dat copy-paste, lucru care înseamnă clar o violare a drepturilor de autor, dar tinde din nou să se fofileze. Şi încă un aspect pe care nu-l sufăr – tendinţa de a da altora de înţeles că în spatele blogului se ascunde o echipă. Nu ştiu cum reuşesc anumite persoane să formeze echipe dintr-un singur om.

 

 

Lady,

 

 

Comments

  1. Hahahahaha! O idiotenie! Cum le gasesti? Aa, nu ca n-ar fi destule, asta nu ma indoiesc, cred ca nu acord eu o prea mare importanta unor astfel de texte si -- in felul asta -- ma privez de o portie de mirare/ras. Apropo, imi place noul look al site-ului winking

  2. Fain, fain, insa eu sunt de prinicipiul ca „odata pus pe net, s-a dus si poate fi copiat de oricine”. Daca ai ceva important, vreo creatie originala la care tii, lasa-o in caiet, in album sau pe sevalet. Copyrightul in Romania e inexistent. Trist, dar real.

  3. Nici nu citesc astfel de „specificatii”. Nu stiu daca e tupeu sau e doar prostie happy Poate unii le scriu doar pentru ca „da bine” happy

Lasa un comentariu aici.

*