Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

ESCADA – Cherry in the Air – Review

 

 

Dragele mele,

 

 

Îmi doream la nebunie să ajung în Sephora şi să achiziţionez un parfum. M-am ferit să iau din mediul online doar ca să nu iau vreo făcătură. Mă duc la Sephora bucuroasă tare, mă ia la întrebări tipa care se ocupa de parfumuri, îmi arată câteva, dar eu m-am decis repede la parfumul Cherry in the air – ESCADA. Înainte să mă hotărăsc şi să înceapă testările, am menţionat clar că vreau un parfum dulce şi persistent – neapărat persistent. Răspunsul ei a fost „Da. Bineînţeles că persistent” pe un ton drăguţ, amabil.

Am ales varianta de 50 ml şi costa aproximativ 266 lei. Nici că puteam să fac o alegere mai proastă. Menţionez că nu am văzut parfum mai puţin persistent decât este acesta laughing. Cred că a fost creat doar ca să îţi ofere mirosul cireşelor timp de câteva secunde, dar altfel…

Nu pătează, are o fundiţă şi un design tare drăgălaş, dar efectiv nu persistă deloc. Eu nu îl recomand. Dacă vreţi neapărat o recomandare, mergeţi în magazin, testaţi parfumuri, dar reveniţi a doua zi ca să cumpăraţi ceva persistent (păstraţi tester-ele). Am nimerit un parfum demenţial printre cele testate şi menţionez că a doua zi (dintre toate cele testate) era singurul care avea un miros puternic şi foarte plăcut. Nu mă întrebaţi ce parfum era pentru că habar nu am şi l-aş fi cumpărat dacă l-aş mai fi ştiut.

Escada parfum 1

 

Escada parfum

 

 

 

 

Comments

  1. Lacramioara says:

    Incearca ISSEY MIYAKE L’EAU D’ISSEY este super si persista.

Lasa un comentariu aici.

*