Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Doua vorbe despre bloggeri

 

 

 

Două vorbe despre bloggeri

 

 

Am întâmpinat două situaţii haioase şi la fel de proaste în materie de bloggeri:

Situaţia 1:

„- Ca ce lucrezi?

– Sunt blogger.”

Sună ca un banc prost în România. Înţeleg să îţi dai asemenea aere când câştigi câteva mii de euro pe lună din această activitate, dar să ai două – trei reclame şi să scoţi câţiva bănuţi şi să te lauzi că eşti blogger…zău că e penibil. Mai bine îi spui pasiune. Mie mi se face rău când aud persoane din mediul online răspunzând la întrebarea de mai sus „sunt blogger”. Bine, mi se pare penibilă întrebarea „unde sau ca ce anume lucrezi?”. Am o problema şi cu întrebarea „cât câştigi?”. Sunt lucruri personale şi consider că sunt întrebări pe care nu trebuie să le adresezi cuiva. Uite, dacă-l întrebi pe un blogger o să-ţi spună „sunt blogger” şi o dă prea mult în penibil.

 

Situaţia 2:  

Bloggerii care organizează concursuri şi scot ochii cititorilor. V-am mai povestit eu de un pămpălău – clic aici – care îşi şantaja emoţional cititorul. Ei bine, acum vorbesc despre acelaşi mârlan. Da, este un mârlan din moment ce organizează (din nou) un concurs şi spune:

„organizez un concurs, iar voi trebuie să completaţi un formular (de unde eu primesc bani pe fiecare formular completat, dar nu vă spun şi vouă, ci vă fac să vă simţiţi vinovaţi ca să le completaţi fără să ripostaţi) pentru că şi eu vă ofer informaţii pe blog şi vă ofer o mulţime de cărţi la concursuri”.

Băi frate, tu eşti bou? Pe bune, tu nu vezi că eşti penibil? După ce că ai câştigat nişte bani pe spatele lor ai tupeul ăla de om prost şi îngâmfat şi faci reproşuri subtile. Mie mi se urcă gărgăunii la cap când văd atâta prostie. Mai adaugă şi:

În semn de mulţumire, completaţi fraierilor formularul: www.xxxyyy.cc

Ştiţi ce este şi mai enervant? Că sunt o mulţime de fraieri care se pretează la învârtelile mârlanului. Trist!

 

 

Lady,

Comments

  1. Ca o gluma proasta care lasa un gust amar… Mi-e scarba de asemenea persoane!

  2. WTF! De situatia numarul 2 e prima data cand aud, prima am auzit-o de foarte multe ori, din pacate. Ca su tine, urasc cele doua intrebari: „unde muncesti?”, „cat castigi?”. Mi se pare de prost gust sa intrebi asa ceva. Poti sa intrebi doar daca e necesar sa iti schimbi domeniul de activitate si sa te interesezi cam cat se castiga intr-un anume domeniu sau daca te intereseaza daca salariile sunt ok intr-o anumita companie, dar nu dai cu bata direct: „cat castigi?” In fond, ce te intereseaza cat castiga vecinul sau prietenul?

    • Întrebările de genul se poartă la noi. Nu o să înţeleg niciodată aşa cum nu o să înţeleg când o să renunţăm să punem astfel de întrebări.

Lasa un comentariu aici.

*