Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Despre serviciul de catering Yummy – Pitesti

Hello!

 

 

Nu ştiu ce a fost cu noi, mai bine zis cu mine, dar am dat vreo 3 comenzi (primele tongue ) la 2 firme de catering din oraş, şi anume: Mamma Mia/Catering-pizza şi Yummy/Ce mănânc azi.

 

Este o mare diferenţă între cele două firme. În timp ce Yummy serveşte mâncare proaspătă, fierbinte şi ca la mama acasă, Mamma Mia se laudă doar cu mâncare caldă, rapid adusă şi Pizza pe gustul meu (chiar este prima pizza cumpărată şi foarte bună luată de mine). Cei de la Yummy aduc mâncarea cam în 30  minute – 1:30 , dar mâncarea este proaspătă şi bună, iar preţurile sunt foarte ok dacă le raportez la calitate şi cantitate.

 

Mi-a plăcut că cei care au iniţiat (Yummy) afacerea sunt foşti clienţi ai firmelor de catering, iar pentru că nu erau mulţumiţi de preparatele primite s-au gândit să ofere ceea ce caută orice client. Mai mult decât atât, ei deja livrează mâncare la oală.

 

 

 

 

 

Cei de la Mamma Mia mi-au făcut o surpriză de zile mari. Când au adus prima comandă şi mă pregăteam să plătesc, mi s-a spus că trebuie să plătesc TVA-ul separat. Ok. Duminică, la cea de-a doua comandă, TVA-ul era inclus în preţ laughing , dar nu mai era tipul de la prima comandă livrată . Aţi înţeles ce vreau să zic nu? Livrarea este gratuită în oraş, iar comanda minimă este de 30 lei.

Yummy, cât scrie că te costă preparatul X pe site-ul lor, atât are preţul şi la uşă. Livrarea este gratuită în Piteşti, iar comanda minimă este de 15 – 20 lei. Au mai multe produse decât ceilalţi, iar preparatele vin mai frumos şi mai sigur ambalate de la Yummy.

 

 

Deci, dacă sunteţi din Piteşti sau sunteţi în vizită pentru câteva zile tongue şi nu aveţi chef de restaurant, fast-food şi vreţi să mâncaţi ceva bun, Yummy este recomandarea mea.

Comments

  1. Intre timp situatia s-a invesat. Mamma Mia e mult peste Yummy.

Lasa un comentariu aici.

*