Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

De la aspirator… la matura

 

 

Ieri m-am hotărât să schimb aspiratorul şi mi-am şi dat comandată online de un aspirator Galaxy II ZELMER 01Z010. Astăzi a ajuns, i-am făcut proba, aspirator destul de puternic (1800W), aspiră bine, toate bune şi frumoase. Seara aud ştirea secolului – femeia (aproape că) se întoarce la sclavie. Comisia Europeană a decis să interzică producerea aspiratoarelor cu motoare care depăşesc 1600W. Curând o să ne întoarcem la mătură ca să nu mai consumăm curent atât de mult. Nu, nu sunt de acord cu măsura luată de ei pentru că este plictisitor să dai şi cu mătura, dar şi cu un aspirator care te obligă să dai de 10 ori în acelaşi loc pentru o singură scamă.  Aş fi de acord doar dacă cei care s-au gândit să adopte această măsură, ar veni să-mi dea cu aspiratorul prin casă din două în două zile. După ce s-or sătura de curăţat covoare cu aspiratorul, atunci să-mi spună decizia lor finală.

Eu văd treaba asta ca pe o pedeapsă dată femeii care constă în pierderea timpului făcând curăţenie, în acumulare de stres, de nervi şi de ceartă cu bărbatul ei.

 

340

Lasa un comentariu aici.

*