Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Cursuriaudio.com – SPAM

 

 

Vă vorbeam zilele trecute de nesimţitul de la curiozitatea.ro (evident că nu a încetat cu spam-ul), da cel care a reuşit să-mi provoace un bombardament de spam în e-mail. Atât ştie, atât face sau atât îl duce mintea.

 

În cursul zilei de astăzi m-am trezit contactată (spam) de cel de la www. cursuriaudio. com. O fi dat în cărţi, o fi citit în stele, o fi visat noaptea trecută, s-o fi dus la ghicitoare, dar omul a considerat că am nevoie de cursuri pentru limbi străine sau s-o fi gândit că arunc 9 euro/sms să-i comand lui porcăriile alea de cursuri. Omul vă promite că vă învaţă vreo 5 limbi străine fără ajutorul profesorului. Mă întreb până când o să se mai vândă astfel de cursuri cu sloganul „învaţă  limba X fără profesor”.

Mi se pare extraordinar tupeul şi prostia de care dă dovadă românul. I-am contactat server-ul domnului cursuri, CHML şi mi-a răspuns instant distinsul Neculai Daniel care a întâmpina 2 probleme MAJORE:

– sesizarea mea este anonimă -> nu ştiu de ce trebuia să-mi pun numele şi numărul de telefon. Mă flatează faptul că nu mi-a cerut contul bancar, iniţial să-i trimit cardul şi pinul. Evident că nu mi-am scris numele şi nici nu o s-o fac. Este complet irelevant numele meu, dar relevantă este fapta clientului lor.

– sesizarea mea este incompletă -> ce trebuia să scriu mai mult decât că am primit spam din partea unui client de-al lor + siteul? Era de datoria lui să facă verificările.

 

Nu pot să-mi bat capul cu o persoană care are impresia că în mediul virtual trebuie să-mi pun toate datele, iar el să-şi facă propria bază de date. Deci, îmi îndrept atenţia către IP-ul folosit de domnul cursuri pentru a-şi trimite aberaţiile, rezultatul căutărilor fiind ClausWeb.ro Îi contactez şi-mi răspunde Andrei Pasca în nici două minute. M-a dat pe spate cu profesionalismul de care a dat dovadă, de loialitatea pe care şi-a arătat-o faţă de clientul lor „spamagiu”. Mi-a spus că vor contacta clientul şi că acesta va lua măsurile necesare (acestea fiind…? spam în continuare?) şi… mă invită să mă DEZABONEZ SINGURĂ. Sună a glumă între retardaţi. În loc să-i amintească clientului său că face fraude, el îl încurajează.

Efectiv nu pot să înţeleg ” dezabonează-te de la ceva la care nu te-ai abonat”. Şi ce rezolv? Spam primesc în continuare, link-urile de dezabonare nu merg întotdeauna, iar datele mele vor continua să se plimbe de la un bou la altul până în ziua în care o să fie unul suficient de inteligent încât să afle un stau şi-o să-mi facă o scurtă vizită. Azi poate nu se întâmplă nimic, dar poate peste un an, doi, cinci, zece cine ştie ce o să păţesc din cauza nesimţiţilor care îmi tot dau datele mai departe.

 

Acest articol nu ar fi existat dacă server-ele ar fi dat dovadă de profesionalism şi ar fi luat măsurile necesare.

 

Lasa un comentariu aici.

*