Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Curiozitatea.ro – SPAM

 

 

Aş vrea să vă pot spune concret de când îmi trimite spam dl. Gabriel Bârsan/Miruna Szabo/ Tom Bond şi toată claia lui de pseudonime, dar pentru că am tot şters mail-urile lui de prost gust, pot doar să vă spun că încearcă să mă atragă pe site-urile lui de tot *********** de câteva luni.

Domnule Bârsan etc. etc, am tot avut răbdare cu tine, ţi-am trimis mail-uri şi te-am rugat să mă dezabonezi de la ceva la care nu m-am abonat, dar m-ai ignorat. Acum te ignor eu şi ţi-am promis că te raportez pentru spam până când se ia o măsură cu siteurile tale. Număr zilele până atunci.

 

Domnul în cauză, a pus mâna pe o bază de date şi face afaceri. Chipurile, are nenumărate adrese de e-mailuri şi se oferă să facă spam contra cost. Pe deasupra, firma lui ar fi avut venituri de peste 1 milion de euro. Mă bucur pentru el, dar să nu mă frece la cap cu spamul lui de pe site-uri precum:

– curiozitatea.ro

– horoscopzidezi.ro

– horoscop-azi.net

– saloane-bucuresti.com ->saloane-bucuresti.ro

– ciao.ro

– corpul-uman.com

– champollion.ro

– pediakid.ro

– plicultaumov în colaborare cu Institutul Eurocor (aveam pretenţii de la ei)

 

Îi mulţumesc pentru că a dat adresa mea de e-mail şi toate datele mele de la un „deştept” la altul şi că fac ilegalităţi şi că mă hărţuiesc zi de zi, dar aştept spam şi de la site-urile:

– magazin-piese-auto.com

– altgadget.com

– nostimi.ro

– yourhoroscope.us etc.

 

Am obosit după ce am notat atâtea site-uri, dar vă imaginaţi cât de obositor este să primeşti e-mailuri de la individul ăsta? Domnul în cauză nu a învăţat 2 lucruri:

– este ilegal să faci SPAM şi să furi datele cuiva

– nu-ţi înregistrezi domeniile pe nume şi adrese false, dar la dumnealui în Bucureşti se pare că se practică altfel.

 

 

Acum staţi să vedeţi tupeul incredibil pe care-l deţine, nesimţirea şi prostia de care dă dovadă. Pe Facebook pozează în Sfântul Curiozitatea.ro

 

Buna ziua, 
Ne cerem scuze daca email-ul nostru v-a deranjat. Daca nu v-ati abonat la newsletter-ele noastre, cu siguranta este o greseala. Va rog sa-mi trimiteti un mesaj privat cu adresa dumneavoastra de email, pentru a va scoate din baza de date.

 

Noi respectam toate solicitarile de dezabonare venite de pe site.Cu toate acestea, daca in continuare primesti newsletterul nostru, te rugam sa ne trimit adresa de mail printr-un mesaj privat sa va scoatem din baza de date manual.

 

Salut! Nu te spamam. Te-ai abonat voluntar la newsletterul nostru? 

 

In acest caz, ne cerem scuze. Vom remedia problema in cel mai scurt timp. Nu dorim sa trimitem newslettere catre persoanele care nu doresc acest lucru. Te rugam, trimite-ne, intr-un mesaj privat, adresa de mail pe care se trimit mailurile ca sa putem rezolva problema

 

Nici dumneavoastra nu v-ati abonat la newsletter?

 

 

El prosteşte lumea cu „a fost o greşeală şi ne cerem scuze” + „vă rugăm să ne daţi un e-mail ca să vă scoatem din baza noastră de date”. Băi nene, scuteşte-mă de greşeala ta şi nu-mi spune mie că trebuie să mă milogesc în faţa unuia ca tine ca să mă dezabonezi de la ceva la care NU M-AM ABONAT! Să-ţi mai spun că link-urile tale de dezabonare fie nu merg, fie nu le iei în considerare? Dacă eşti INCAPABIL să-ţi pui linkurile corect, să respecţi anumite condiţii ce ţin de etică şi să-ţi corectezi „greşelile de abonare prin minune”, NU-ŢI MAI FACE SITE-URI şi apucă-te de croşetat!

Comments

  1. Buna! Si eu ma confrunt cu aceeasi problema si deja a devenit foarte enervant, primesc zeci de mailuri zilnic. Nu stii cum as putea sa scap de aceasta problema? Faptul ca trimit mailurile in spam nu ma ajuta.

Lasa un comentariu aici.

*