Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Colaborare tipic romanesca (II) – Madira.ro

 

 

Prin septembrie 2013 vă spuneam că am primit o colaborare complet neinteresantă şi cu care n-am să pierd timpul. M-am ţinut de promisiune şi nu i-am răspuns la e-mail şi n-am s-o fac nici de data asta. Ca şi atunci, îmi iau din timpul meu ca să-i transmit două vorbe în mod public. Omul a găsit în sfârşit postarea mea, s-a frustrat şi a acţionat prin e-mail. Şi dau citire:

 

„De la:
Marian
office@madira.ro

Message:
Sincer,

Nu stiu de ce ai luat ca pe o ofensa mailul meu:
http://www.femeia-deasupra.org/colaborare-tipic-romaneasca-madira-ro/

Pur si simplu ti-am facut o propunere, pe care era foarte usor sa o refuzi sau sa o ignori. Un om civilizat nu „isi spala rufele in
public” si nu se lauda cu ce venituri are.
Blogul tau are PR1. Un articol scris pe un blog de pr1 nu face mai mult de 2 euro. Sunt multe persoane care scriu cu lejeritate un articol, imi dau seama ca nu a fost cazul aici, si in 10 minute termina un advertorial pe care castiga 10 ron. Dar na, asa ne-am invatat noi, sa ne laudam cu spaga pe care o lasam curierilor. Doar un om plin de frustrari se lauda pe blogul personal ca lasa 9 Ron spaga si ca „sparge inzecit cat i se oferta pentru un articol” Felicitari!
Ai demonstrat ce nivel ai.”

 

N-am luat-o ca pe o ofensă, ci ca pe un deranj. Sunt site-uri unde poţi să recrutezi oameni care să-ţi scrie articole şi să-ţi facă SEO sau ce vrei tu.  Nu trebuie să-i deranjezi pe alţii, ci doar să dai anunţuri acolo.

Toţi dobitocii pe care i-am acuzat de mizeriile pe care le fac, mi-au analizat site-ul şi vin cu nişte informaţii de-astea de zici că sunt ascunse, că nu le poate afla oricine sau de zici că m-ar ameninţa cu ceva. Şi dacă am PR 0, 1 sau 7, crezi care vreo relevanţă pentru mine sau pentru aflieri? Cu zero sau şapte, poţi să faci zero sau o sută de mii de dolari. Nu PR îţi aduce bani, ci munca onestă şi continuă. Eu NU câştig bani din site-urile mele. Nu am nevoie şi nu-i condamn pe cei care o fac.

Ţinând cont că şi tu ai tot PR1, câştigi tot 2 euro/zi sau lună? Adică vorbeşti din experienţă? Mai bine te laşi dacă aşa stau lucrurile.

Dacă sunt mulţi care scriu cu lejeritate un articol, foarte bine. Şi eu o fac, dar gratis pentru mine. Uite că până acum, am aproape 400 de cuvinte big grin  şi pot să-ţi vorbesc până la 2000, fără să dau link către tine, dar îmi răcesc gura de pomană. Sunt frustrată, dar deşteaptă! Ce să faci… fiecare cu norocul lui.

N-am demonstrat pe ce nivel sunt şi nu reprezintă o chestie de interes nici pentru mine. Ştiu doar că nu deranjez pe nimeni şi nu mă bag pe gâtul nimănui. Tu continuă să faci cercetările despre site. Am văzut că eşti foarte interesat, dar sper să nu devin şi eu interesată de tine.

 

Şi să vezi că s-ar putea să mă poziţionez mai bine acum în Google cu expresia site-ului tău. Păcat că nu (prea) ai trafic pe expresie.

Lasa un comentariu aici.

*