Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Colaborare tipic romaneasca – Madira.ro

 

 

O să fiu foarte scurtă pentru că abia îmi fac timp să respir şi ştiu că dacă nu fac postarea aceasta acum, nici că am să o mai fac vreodată.

Astăzi am primit o ofertă de colaborare interesantă, dar n-am să-i răspund pe e-mail pentru că este pierdere de timp, aşa că o fac public.

 

E-mail primit (şi pe care mulţi dintre cei care au bloguri, o să-l primească):

„Buna ziua,

Detin site-ul www. madira .ro, site nou construit, si doresc mai multa
expunere in mediul virtual.
Am gasit blogul tau foarte interesant si as dori sa iti propun un
parteneriat.
As vrea ca tu sa scrii un articol de minim 300 de cuvinte pe baza unui
cuvant cheie furnizat de mine si cu 2 link-uri catre site-ul meu, iar
eu iti voi face transfer de 10 ron pentru acest articol sau iti pot
oferi cu voucher in valoare de 15 ron pentru cumparaturi pe site.

Cum ti se pare propunerea mea?
Astept raspuns,

Marian”

 

Îi mulţumesc pentru că mi-a găsit blogul interesant deşi acesta este unul dintre blogurile de care nu mă mai pot ocupa aşa cum mi-aş fi dorit, însă o să revin la el cât de curând şi o să încerc să-i acord măcar un strop de timp. Domnului Marian Dumi sau cum îşi spune el, pot doar să-i refuz cererea. Nu mă vând pe 10 sau 15 lei /oră  sau cât timp acord articolului ca să-i fac lui SEO. SEO poate să-şi facă şi singur. Numai de luni şi până în clipa asta am scos fără neruşinare din portofel suma aia dublată, dar de ordinul sutelor de lei. Deci pentru 10 – 15 lei, nici nu aş deschide un e-mail. Numai bacşişul curierului care tocmai a plecat de la uşă a fost de +9 lei.

 

 

Toate cele bune,

Lasa un comentariu aici.

*