Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Coafuri revelion 2013

 

 

Hello ladies!

 

 

Toată lumea – cu excepţia mea sau până astăzi am făcut excepţie – vorbeşte despre „ce faci de revelion? cum? unde? cu cine? cum te îmbraci de revelion? dar ce machiaj îţi faci în noaptea de revelion? dar coafură?” şi lista cu întrebări poate continua.  În cazul acesta, să începem cu câteva coafuri pentru revelion 2013 big grin

 

 

 

 

O coafură simplă şi elegantă:

 

 

 

 

 

 

 

– dar vouă să vă iasă puţin mai îngrijită coafura, împletitura mai bine realizată. E drept că ea şi-a făcut-o singură şi repede.

 

 

 Pe aceasta trebuie să o încerc şi eu big grin . Pare foarte uşor de realizat şi nu arată nici prea rău.

 

 

În concluzie, coafurile din noaptea de revelion 2013 trebuie să vă bazaţi pe împletituri şi bucle – realizate în cocuri sau nu.  Nu ţineţi cont neapărat de coafura care se poartă, ci alegeţi coafura care vi se potriveşte vouă şi rochiei sau ţinutei din noaptea de revelion. Eu nu ţin niciodată cont de ceea ce se poartîă, ci caut să mă simt bine în ceea ce port. În rest, vă doresc să aveţi o noapte de poveste.

 

 

Pe curând!

Lady,

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu aici.

*