Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Cea mai simpla metoda de aparare

Hello ladies!

 

 

 

Nu ştiu cum am făcut de mi-a trecut prin cap nebunia asta de articol cu „apărarea”. Probabil din cauză că mi-am zărit armele din dotare laughing . Nu ştiu la ce vă gândiţi, dar eu vreau să vă arăt cele mai simple, uşoare şi mai eficiente arme care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei.

 

 

 

Am fost nevoită să îmi achiziţionez un spray puternic pe bază de piper KO în clipa în care am ajuns în oraş şi am văzut nebunia din capul unor oameni. Mi-am dat seama că nu mereu am umbrela cu mine, că nu ştiu dacă o să am mereu o chestie cu care să mă apăr, aşa că soluţia cea mai simplă a fost să îl achiziţioneaz pe prietenul meu fidel KO.

 

Mi s-a întâmplat să fiu nevoită să îl folosesc în aceşti ani pe 4 câini – 3 situaţii. Mi-a părut rău că a trebuit să apăs pe buton, daaaaaaar aveam de ales dacă îi îndepărtez cu spray-ul sau să îi las în pace şi riscam să fiu muşcată. Nu sunt fricoasă în materie de câini. Trec şi pe lângă cei care latră şi le vorbesc (pe alţii, nu pe mine), le dau să mănânce, dar unii mai trebuie să apere teritoriul ca să aibă în fiecare zi o masă asigurată.

Îmi aduc aminte că într-o zi de Crăciun m-a prins de pantaloni un căţel laughing . Era cam nebun de felul lui. Lătra şi alerga orice vedea, aşa că în ziua în care m-a observat şi pe mine :P nu am avut ce să fac decât să scot spray-ul. Nu a păţit nimic. Pur şi simplu simt mirosul de piper şi fug, iar când te mai văd pe stradă nici nu te mai observă :P . Iar în celelalte două cazuri s-a întâmplat la fel, doar că la un moment dat am avut parte de 2 câini la aceaşi „distracţie”.

 

Spray-ul NATO nu este prea fenomenal pentru că bate la o distanţă mică, iar spray-ul este împrăştiat. KO în schimb bate câţiva metri şi sub formă de jet, ceea ce este mai ok.

Spray-ul împotriva câinilor nu l-am folosit încă şi nici nu cred că o să am ocazia prea curând, dar nu strică să îl am prin preajmă.

 

De câini mai scapi, cum scapi, dar ce te faci când individul are două mâini, două picioare, cel puţin la fel de înalt ca tine şi cu gânduri negre? După ce le-am testat pot să spun că sunt eficiente şi în cazul indivizilor de acest gen şi vă recomand spray-ul sub formă de jet, KO, care costă în jur de 15 -20 lei şi trebuie să îl aveţi în geantă pentru orice eventualitate – evident într-un loc de unde să îl scoateţi repede.

 

 

 

Aţi fost vreodată atacate pe stradă de un câine sau de un individ cu două picioare? Cum v-aţi apărat?

 

 

Pupici kiss kiss

Lady,

Te-ar putea interesa si:

Comments

 1. Geta Alexiu says:

  n-am stiu sa ma apar si in plus intr-o mare panica ca nici nu mai stiu cum sa reactionez. Ziua in amiaza mare, in centrul bucurestiului mi-a smuls bijuteria de la gat…, iar de caini ce sa mai zic ca in Bucuresti este crescatorie pe toate strazile

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Mie mi-e frică de câini, dar nu m-am gândit niciodată să-mi iau ceva să-i sperii. Am pățit să mă atace unul micuț și n-aveam nimic cu el, vorbeam la telefon, nu-l observasem, slavă domnului că aveam blugi lungi și doar m-a zgâriat puțin, n-a fost prea violent. Și asta exact când am luat-o pe un drum greșit, fugind de un bărbat care nu mă lăsa în pace. În Iași…la amiază.
  Mulțumim pentru sugestie.

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0
 3. si nu im iau amenda pentu detinere de spray lacrimogen

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0
 4. cam 99% din agresiunile de care am avut parte pe strada au fost fie din partea haitelor de maidanezi ,fie din partea unor caini cu stapan,fie din partea stapanilor acestor caini.in rest rar am fost agresat de cate un drogat,betiv sau talhar.

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu aici.

*