Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Catalog AVON C5 2013 (brosura martie-aprilie)

 

 

CATALOG AVON C5 2013

21 martie – 10 aprilie 2013

 

Actualizare

Catalogul Avon campania 5 din 2013 îl puteţi vizualiza acum în varianta limbii române, iar dacă doriţi să COMANDAŢI din această broşură CLIC AICI. Trebuie doar să notaţi datele voastre de contact + codurile produselor pe care doriţi să le achiziţionezi.

 

 

 

 


Te-ar putea interesa si:

Comments

 1. sunteti cei mai tari

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Nedelka Eva says:

  buna ziua as vrea sa fiu cu cataloguri de Avon

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0
 3. sunt si eu reprezentant Avon la un lider ,am facut comanda in valoare de 735 lei,sigur din acestia am si eu citeva procente,in sens ca achit doar 640 lei ..la inceput liderul mi-a zis de numeroase cadouri,insa acum pentru ceea ce am facut,mi-a oferit oja de unghii si un ruj..e corect asa sau m-a mintit? ea mi-a argumentat ca asa e prima luna ,totusi o prietena de a mea a inceput 2 saptamini mai inainte si pentru o comanda la acelasi nivel a primit ceva mai mult……nu vreau sa fiu mintita..asta e !

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0
  • Dina, în primul rând mi se pare că pentru o asemenea comandă tu ai câştigat foarte puţin. Doar 95 de lei?? Tocmai pentru că nu oferă mari discounturi fac cumpărături pentru mine de 120 -- 200 lei/lună. Şi totuşi, tu câştigi doar 95 de lei? În mod normal trebuia să ai o reducere de 25%, adică de 183 de lei.
   Păi acum două luni, la o comandă de 550 de lei la Oriflame, am plătit mai puţin de 340 de lei.

   De cât timp eşti reprezentant? Din câte am înţeles a fost prima lună, prima comandă. Trebuia să ţi se spună programul de reprezentant în care te încadrezi (suma comenzii + produsul primit) şi să îţi ofere un pliant cu aceste informaţii. În plus, trebuiau să-ţi fie trimise automat în colet. Coletul de unde îl ridici?

   • coletul imi vine la Oficiul Postal din localitate ..imi spuneti o metoda ,cum ma pot transfera la alt lider..imi place foarte mult ocupatia asta,chiar ca am putin timp de cind sunt inregistrata..si am si prieteni si clienti destui…simplu motiv e ca nu vreau sa fiu mintita ..

    Like? Thumb up 0 Thumb down 0
 4. coletul imi vine la Oficiul Postal din localitate ..imi spuneti o metoda ,cum ma pot transfera la alt lider..imi place foarte mult ocupatia asta,chiar ca am putin timp de cind sunt inregistrata..si am si prieteni si clienti destui…simplu motiv e ca nu vreau sa fiu mintita ..

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Birzan Andreea says:

  Din catalogul C5 din bronsura martie-aprilie as dori parfumul far away exotic daca mai este pe stoc …. eu am facut comanda la el de la o prietena si mi-a spus ca nu a venit … ma mintit sau nu??

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Georgiana Maria says:

  Buna happy as avea si eu o intrebare, sunt in Italia cum pot comanda produse aici ??

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu aici.

*