Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Catalog AVON C4 2013

 

 

 

 

CATALOG AVON C 4 2013

 

 

 

A apărut Catalogul AVON C 4 din 2013.

 

Perioada de valabilitate: 28 februarie – 20 martie 2013

 

Pentru a COMANDA produsele dorite – CLIC AICI!

 

 

ANUNŢ! Înainte de a posta catalogul online, ţin să fac din nou un anunţ. Dacă deţineţi sau ştiţi pe cineva care deţine catalogul AVON C4/2013 şi doreşte bănuţi în plus, sunt dispusă să îi cumpăr fiecare catalog AVON ce urmează să apară. Pentru detalii: CONTACT.

 

 

Te-ar putea interesa si:

Comments

 1. Dar de ce postati si ofertele pentru Reprezentanti? Ca le pot vedea astfel si cei care nu sunt si n-ar trebui… >.<

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0
  • Slideshow-ul nu este făcut de mine. Aş vrea să îl fi făcut eu, dar nu găsesc pe nimeni care să îmi vândă un catalog Avon lună de lună -- şi nu, nu la preţul standard.

   Nu ştiu cine are şi cine nu voie să vadă acele oferte, dar nu o să mă feresc să spun că sunt reprezentanţi care le arată clienţilor aceste oferte şi le comandă de acolo. Important este să vândă şi nu e nimic de blamat ţinând cont că trăim vremuri relativ grele. În plus, acolo sunt şi produse pe care nu le găsim în broşuri şi sunt clienţi interesaţi de ele. Nu mai zic că cei din afară se bucură şi de mai multe produse love struck

 2. mare diferenta de pret nu e… si mie mi-a comandat o amica de la reprezentanti deci…

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0
 3. vreu catalog avon pe martie nu mati pus an colet

  Like? Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu aici.

*