Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Cand dai peste un anumit tip de barbati

 

Astăzi am mers la un cabinet veterinar şi m-am aşezat frumos la coadă în sala de aşteptare. La un moment dat a intrat un bou la vreo 45 de ani, îndesat, cu burtă şi prost afară din cale. Evident, după ce s-a dus în faţă, s-a scuzat doar în faţa celor care erau primii la coadă (aşa l-a învăţat mă-sa), dar nu s-a putut abţine să nu facă show. Eu l-am ignorat pentru că nu vreau să-mi distrug creierii cu orice bou, dar cei care aveau câini, adică un domn şi două doamne, nu s-au abţinut să nu-i întoarcă moneda. Adevărul e că a fost atât de tâmpit încât şi-a găsit unde să vorbească de rău un animal şi mai ales un câine.

Ce a făcut? Ei bine, după ce s-a dus în faţă şi şi-a cerut scuze, a început să spună că nu suportă câinii de pe stradă, mai ales pe cei care mănâncă copii. Ne-a şi povestit (fabulat) cum zilele trecute a trecut pe lângă un câine, că nu i-a făcut nimic şi totuşi câinele l-a atacat din senin şi Zorro de România s-a luptat cu câinele care l-a muşcat de umăr şi i-a distrus geaca de piele. Mai mult decât atât, omul păstrează cu sfinţenie geaca şi o arată tuturor prietenilor lui (sper că nu are mulţi). Ei bine, el făcea referire la cazul copilului din Bucureşti, dar cum spuneam, persoanele de acolo i-au explicat cum au stat lucrurile.

Omul nu a înţeles nimic şi a plecat cu aceeaşi părere cu care a intrat în cabinet. În concluzie, când daţi peste bărbaţi tâmpiţi trebuie doar să-i ignoraţi. Prostul nici în lume n-are rost.

Comments

 1. Nici nu merita sa jignesti animalutele happy asa ca nu-i spune „bou”, spune-i dobitoc (asta si e). De cand foarte mediatizatul „caz Ionut” unii au devenit din ce in ce mai inversunati impotriva animalelor sad S-au tampit toti de atatea stiri cu „Dragusanu and Co.” dar ne batem capul degeaba cu cei ingusti la minte.

 2. Lipsa totala de pwla va face sa aberati aiurea pe toate blogurile !

  • Cam timid. Doar cu atât poţi să-ţi faci de râs specia cu penis şi lipsă de creier?

   Lipsa totala de pwla

   Dacă nu ai instinct, măcar nu-ţi da cu presupusul.

 3. NU TE SUPARA ,OMUL A SPUS ADEVARUL SI NU E „BOU”..DEFAPT CE TE-A DERANJAT LA EL ?dACA TU AI FI FOST INCOLTITA DE UN CAINE CRED CA NU AI MAI FI GANDIT ASA SI URLAI IN GURA MARE..DARAMITE’ SA ITI MUSTE COPILUL,IA GANDESTE ASA PUTIN

  • Omul fabula şi a fost nesimţit. Unu -- pentru că fiecare trebuie să îşi aştepte rândul, fie şi pentru o întrebare. Doi -- nu vorbeşti animalele de rău în faţa unor iubitori de animale.

   Nu ştiu cum se face, dar uite că nu sunt încolţită de câini fioroşi. Oare de ce?

Lasa un comentariu aici.

*