Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

BRD, BRD si iar BRD

 

 

Probabil am mai menţionat, dar nu am apucat încă să vă relatez minunata mea relaţie cu vestita bancă BRD. Am ajuns la capătul puterilor după un an de zile de luptă împotriva conexiunilor telefonice ale BRD-ului.

 

Mi-am schimbat numărul de telefon cu un an în urmă, scopul fiind: un cretin, un obsedat sexual care mă suna cu număr ascuns indiferent de oră. Aşa am ajuns să am actualul număr. La scurt timp de la achiziţionarea numărului, încep să văd pe ecranul telefonului mobil, numere necunoscute, mesaje lăsate în căsuţa vocală de la un nene care deţinea un card Dacia şi nu ştiu ce vroia. Buuuuuun. Am zis „Domnule, a greşit omul, a format greşit. Nu se poate să am dau peste alt nebun din moment ce numărul acesta îl au mai puţin de 5 persoane.” Câteva zile mai târziu, alt număr, altă problemă şi uite aşa mi-a trecut anul.

 

M-au sunat inclusiv persoane de la BRD (angajaţi) pentru că atât ei cât şi clienţii BRD Finance sunt redirecţionaţi uneori către numărul meu de telefon. Ei formează numărul 021 301 4826, număr la care trebuie să răspundă robotul. Între numărul lor şi al meu este diferenţă doar de o cifră, ei au fix iar eu mobil, dar asta nu înseamnă că trebuie să am eu probleme din cauza lor, să fiu acuzată că preiau datele clienţilor sau că spun că nu lucrez la BRD ca să nu le dau banii înapoi (asta spun clienţii). Nu, nu vreau să mi schimb numărul doar pentru că banca nu vrea să rezolve problema, doar pentru că ei sunt bancă iar eu sunt persoană fizică.

 

Cred că din bun simţ faţă de clienţii lor ar fi putut să remedieze problema după ce am făcut 3 sesizări. E clar că problema nu e la mine, la telefonul meu sau la compania de telefonie mobilă la care sunt abonată. De ce? Pentru că un client sună la numărul de fix şi apoi apelul îmi este redirecţionat mie. Compania lor de telefonie, mi-a spus acum câteva luni că ei nu ai nici o problemă, ci compania la care am eu numărul de telefon. Mie mi se pare aberant ce a afirmat nenea de la Romtelecom, adică e la mintea furnicii că din centrala lor pleacă apelul către mine.

 

Ieri, m-a sunat o tanti că i-a sosit un plic soţului ei şi că trebuie să îi dau bani înapoi. Ohoooo tanti, dar nu am treabă eu cu BRD – m-am exprimat galant, nu aşa laughing . După care, tanti m-a luat peste picior că mint, că nu vreau să îi dau banii, că aşa fac toţi când vine vorba de returnat s.a.m.d. M-a întrebat de 10 ori ce să facă, unde să sune. I-am repetat la nesfârşit „formaţi numărul de fix până vă răspunde robotul”. Nu a înţeles. Imediat am făcut a treia sesizare telefonică, iar la nici 5 minute m-a sunat un nene, tot cu o problemă BRD.

Acum 10 minute m-a sunat altă tanti, altă problemă BRD Finance, i-am cerut să specifice şi dumneaei problema când dau de cei de la BRD. Mă îndoiesc că o s-o facă, dar pe mine m-au crezut nebună şi că nu se poate aşa ceva straight face . Mda…iar eu am timp liber şi nu ştiam cum şi cu cine să mi-l pierd. Am vreo 11 numere memorate că m-am gândit să le memorez şi să am dovezi laughing . Abureală oricum, dar m-am lăsat pentru că m-am plictisit să fac asta laughing .

 

Ce e de făcut? Mă duc eu să le rezolv problema? laughing E chiar atât de greu să sune la Romtelecom şi să le ceară să rezolve problema că de-aia sunt plătiţi? Totuşi, vorbim de o bancă şi nu de numărul unei persoane. Omul când mă sună nici nu mă zice „Alo! BRD Finance?”, ci „Bună ziua! Numele meu este… şi am la dvs. …” şi ar continua cu tot felul de informaţii. Acum m-am obişnuit şi îmi dau seama de la bun început pe cine caută şi îi expediez rapid.

 

Deci, dacă sunteţi clienţi BRD şi aveţi o problemă de rezolvat, apelaţi numărul de fix, dar vă răspunde brusc o tanti, ei bine, tanti aia sunt eu laughing şi nu am treabă cu BRD Finance.

Comments

  1. Macar bine ca ai scapat de obsetatul care te suna noaptea. Priveste partea buna a lucrurilor. happy

Lasa un comentariu aici.

*