Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Barbatii nu gandesc

 

 

 

Sunt stupefiată! Da, majoritatea bărbaţilor nu reuşesc să gândească, să îşi pună neuronii în funcţiune. Doamne, cât de trist! În ce ţară m-am născut?! Ştiţi bancul cu România „dar să vezi ce popor pun în ţara asta”? Oricine l-a inventat a avut dreptate.

 

Dragele mele şi dragii mei, eu duc o viaţă normală şi nu sufăr de personalitate multiplă cum le place unora să afirme. Duc o viaţă de cuplu – liniştită, cu capul pe umeri şi fiecare dintre noi doi îşi pune creierul în funcţiune. Nu, nu suferim de personalităţi multiple când postăm online pe un site, ci pur şi simplu avem o singură conexiune la internet, acelaşi IP. Suntem doi oameni tineri şi dependenţi de internet. Nu am putea avea o viaţă: el cu drept la internet, iar eu la cratiţă şi curăţenie şi acces interzis la internet doar ca să nu creadă alţii că suntem o singură persoană. Dacă aş avea un  bărbat care gândeşte în genul, i-aş pune tigaia în cap şi l-aş da afară pe uşă cu mesajul să aplice regulile astea cu altcineva, dar nu cu mine. Suntem persoane cu păreri – uneori diferite – şi ne acordăm libertatea în exprimare indiferent că vorbim de viaţa reală sau de lumea virtuală. În toţi anii de când suntem împreună, ne-am ferit să ne ciocnim pe aceleaşi site-uri (inclusiv pe blogurile pe care scriu articole) şi să lăsăm comentarii tocmai pentru că se trezesc adminii sau persoanele fără scaun la cap – să afirme că suntem o singură persoană şi că avem probleme cu personalităţile multiple, adică două la număr – doar pe motivul IP-ului. E o boală să crezi lucrurile astea.

Poate unii decid să ducă o viaţă libertină – bine, să recunoaştem că bărbaţii fără creier, nu decid, nu aleg să rămână singuri, ci pur şi simplu sunt respinşi de femei şi rămân la stadiul de „mână” – dar noi am ales să ducem o viaţă alături de cineva. E vina noastră că acum unii au noroc, iar alţii nu? Dacă unii sunt incapabil să adune 1 + 1, alţii sunt capabili să înmulţească 100*1000.

 

Pentru mine este o frustrare, dar mai ales o durere IMENSĂ – ca femeie – să văd că sunt bărbaţii (mulţi) care efectiv refuză să gândească. Cât ghinion poate avea o femeie ca să dea peste un bărbat de genul? Cred că trebuie să săvârşeşti păcate multe şi grave ca să te „îmbogăţeşti” cu oameni de genul.

Nu discriminez, ci trag un semnal de alarmă pentru ei. E trist să nu poţi să îţi dai seama că două persoane scriu într-un mod diferit. Nu sunt contra bărbaţilor pentru că iubesc bărbatul inteligent şi îl admir şi îl respect, dar unii sunt depăşiţi de situaţie.

 

Poate voi puteţi să fiţi indiferente când vedeţi masculi violenţi cu femeile, dar eu le-aş întoarce fiecare palmă sau pumn aplicat unei femei. Nu avem moţ pentru că suntem femei, dar UN  BĂRBAT nu are voie să lovească O FEMEIE. Puterea şi bărbăţia ţi-o doveşti în ring, cu un bărbat priceput în arta pumnului. De la un subiect de genul a explodat prostia în anumiţi bărbaţi, comentariile şi acuzele cu „personalitatea multiplă”. Se pare că ei încă locuiesc cu părinţii, au 30+ ani şi li se pare anormal ca alte persoane să trăiască altfel. Din fericire, nu am alături nici un bărbat violent şi nici prost şi numai eu ştiu cât îl admir pentru că este cu mult diferit altora şi cu mult superior lor. Şi nu, nu o să vorbesc de viitor şi să afirm „vai! peste 10 ani o să fim tot împreună şi fericiţi până peste limită”, ci vorbesc de trecut şi de prezent.

 

 

Nu, nu am putut să fim de acord cu un „masculoi” care se opreşte în trafic să lovească maşina unei şoferiţe, mai ales că avea o problemă tehnică – şi fiecare şi-a exprimat părerea. Omul ăsta este un potenţial criminal, la fel şi toţi cei care au susţinut comportamentul violent. M-am săturat să văd şoferi incapabili să respecte regulile de circulaţie, să respecte pietonul şi ceilalţi şoferi. Şi accident dacă se întâmplă – „stai să te omor”. Gândire de om prost. Trebuie să spui „şi eşti bine? hai că e doar fier şi se repară”. Oare chiar nu putem să ne dăm seama cât de IMPORTANTĂ este viaţa? Punem pe primul loc un fier, o chestie rece. Din punctul meu de vedere, nu există lucru mai important decât viaţa.

Ups! S-au trezit doi maimuţoi să afirme că suferim de personalităţi multiple şi că aveam nevoie de susţinere. Măi, inteligenţa sau gândirea corectă nu are nevoie de susţine, în schimb prostia, da. Aş putea să le spun maimuţoilor să demonstreze că ei doi nu sunt clone sau să demonstreze că noi suntem o singură persoană. Touche! Oare câte familii din România au internet? Oare câţi parteneri de viaţă împart şi internetul? Şi dacă ÎMPART PATUL, tot personalitate multiplă se numeşte? Referitor la ultima întrebare, aş spune că mai repede „mâna” înclină către personalităţi multiple în creierul respectivului.

Nu ştiu de ce bărbaţii au impresia că femeile nu gândesc, dar niciodată – absolut niciodată – să nu uitaţi că FEMEIA este DEASUPRA, net superioară multor masculi. Puneţi-vă în valoare şi să aveţi mereu standarde serioase când vine vorba de bărbaţi. Nu lăsaţi orice maimuţoi să îşi bată joc de voi.

 

Răzbunarea este dulce şi se savurează în timp. Totul ţine de timp, dar până atunci închin un pahar cu vin roşu dulce pentru norocul pe care l-am avut – să dau peste un bărbat demn de respectul meu.

67028_570438749641672_2094577433_n

Comments

 1. Alina Roxana Sava says:

  Bravo. Te-am aplaudat. Ma regasesc in totalitate in tot ce ai scris, inclusiv in partea cu barbatul de langa mine, care este net superior hipopotamilor care circula si traiesc fara drept pe acest plai. Bravo, frumos articol.

  • Tu ai jignit hipopotamii, iar eu urşii laughing. Nu pot să concep de ce au mintea scurtă. Îmi este şi mai greu să înţeleg cum anumite femei acceptă şi bărbaţi de genul. Practic, se condamnă la o viaţă tristă.
   Te felicit pentru relaţia pe care o ai.

 2. Imi place ca spui verde in fata…fiecare femeie sau barbat trebuie sa aibe demnitatea lui/ei.Sa nu ne lasam conduse de barbati si sincer nici mie nu-mi plac barbatii care traiesc dupa fusta femeii.
  Foarte frumoasa postarea. kiss

 3. In sfarsit mai intalnesc si eu o femeie cu capul pe umeri. Mi-a placut articolul, imi plac ideile si conceptiile tale.
  Sunt din pacate multi barbati care psihic nu au evoluat inca dincolo de mentalitatea omului de pestera. Am intalnit si eu cativa, de cele mai multe ori ca „jumatati” ale unor prietene de-ale mele, pentru ca eu ma feresc de ei si cand „miros” un asemenea specimen il tratez doar cu ignoranta pe care o merita. Dar, de foarte multe ori, femeile care sunt alaturi de ei sunt vinovate intr-o masura mai mare sau mai mica de modul in care sunt tratate si de viata pe care o duc. Nu pot sa le inteleg, nu exista scuze sa te lasi calcata in picioare, umilita, injosita, controlata de partenerul de viata, care se presupune ca ar trebui sa-ti fie sprijin.
  Esti norocoasa si te felicit ca ai alaturi un barbat inteligent, incep sa fie o specie pe cale de disparitie tongue . Sper sa am si eu norocul tau. Noapte buna happy

  • Cred că prin viaţa fiecărei femei trec şi „uscăciunile pădurii”. Nu reuşim să ne dăm seama cât şi cum ne-au dus de nas, decât după ce s-a terminat. Dacă eşti o femeie cu un anumit nivel de inteligenţă, cred că mai devreme sau mai târziu, poate după ce se mai duce din „îndrăgosteală”, începi să deschizi ochii şi uşor, uşor îţi dai seama că e timpul şi cazul să te îndepărtezi.Ai răbdare cu prietenele tale.
   Alina, o să vezi că o să ai norocul tău şi că o să găseşti un băiat aşa cum ţi-l doreşti. Caută-l, sărută „mai mulţi broscoi” şi o să vezi că unul dintre broscoi o să se transforme în prinţul căutat. Să nu te grăbeşti să te implici prea tare în relaţii că s-ar putea ca atunci când apare el, să îl respingi pentru că ai pe altcineva. Fii liberă, experimentează, trăieşte viaţa, bucură-te de tinereţe.

 4. Corect! Maxim am zis! laughing

Lasa un comentariu aici.

*