Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Barbatii care urasc femeile

 

 

 

Eu nu am timp să mă învârt pe bloguri, iar dacă o fac nu dau de articole atât de interesante. Nu am eu timp, dar nu înseamnă că nu are cine să mi le citească sick#8222;. Zilele trecute luam notiţe legate de următoarea situaţie:

Ea (să îi spuneam Lady Sophia că tot am citit cartea „Lady Sophia are un amant” de Lisa Kleypas şi cam are legătură titlul cărţii cu ce s-a întâmplat în relaţia personajelor despre care o să vă vorbesc) îl întâlneşte pe el (să îi spunem Ion) şi se îndrăgostesc. Ion este cunoscut ca fiind un Don Juan şi chiar dacă „s-a îndrăgostit” de Sophia, nu rezistă tentaţiei şi o înşeală ori de câte ori are ocazia. Sophia îi acceptă infidelitatea deşi se simte rănită, dar nu poate suporta şi indiferenţa lui. Relaţia lor este una la distanţă pentru că el îşi permite luxul să lucreze în străinătate şi e genul de bărbat care nu duce lipsă de bani – irelevant, dar dacă tot a fost menţionat, de ce să nu menţionăm şi aici? Timpul a trecut, sentimentele ei sunt călcate în picioare. Evident că cedează şi ea „ispitei” de două ori şi îi este infidelă lui Ion. Relaţia se termină, ea suferă şi se descarcă virtual.

 

Acum au apărut comentariile bărbaţilor care urăsc femeile. Eu aş spune nu doar că le urăsc, ci refuză să înţeleagă femeia, să înţeleagă ce simte şi cum se simte când este înşelată. Mă rog, ei au considerată că:

– Ion are dreptul să înşele pentru că e bărbat

– Sophia este o C***ă pentru că l-a înşelat pe Ion

– că Sophia şi-a oferit serviciile întregului cartier – deşi fata a spus că a fost doar de două ori

– că este inadmisibil ca ea să spună că îl iubea din moment ce l-a înşelat S.A.M.D.

 

Măi bărbaţilor, voi nu aţi învăţat că trebuie să gândiţi înainte să vorbiţi? Ştiţi cu ce aş asemăna situaţia asta? E ca şi cum aţi încerca să băgaţi furculiţa în gură în timp ce ţineţi buzele strâns lipite.  Cum puteţi să spuneţi că fata şi-a oferit seriviciile (pe româneşte şi nu pe ocolite cum o fac eu) întregului cartier când ea a fost infidelă doar de două ori şi asta pentru că s-a săturat de un maimuţoi caraghios şi indiferent?

Femeia nu este doar egală bărbatului şi eu chiar încep să cred că sunt femei net superioare vouă. Faptul că o femeie înşeală pentru că este înşelată nu o transformă în târfă, aşa cum un bărbat care înşeală nu este un mascul sau un Don Juan. Dacă femeia face sex o singură dată cu un alt bărbat, o etichetaţi imediat că-i femeie uşoară. Dacă bărbatul a rezolvat femeile dintr-o ţară întreagă, voi spuneţi ca nişte păpuşoi „uau! ce tare, frate!”

Lady Sophia, din punctul meu de vedere ai procedat extraordinar de greşit. Cum ai putut să te laşi atât de înşelată şi să fii atât de cuminte? Draga mea, Ion al tututor şi totuşi al nimănui, merita să fie înşelat cu o duzină de bărbaţi superiori lui. Noi femeile suferim de prea multă „conştiinţă”, iar bărbaţii au fost croiţi după un tipar greşit – ei nu au sentimente şi nici conştiinţă când sunt infideli – dar eu susţin femeia frumoasă, cu mult încredere în ea, independentă şi care nu se implică imediat într-o relaţie, ci experimentează cât mai mult – mai pe scurt, femeia fără mustrări de conştiinţă.

 

Băieţi – încetaţi să ne mai urâţi, să ne consideraţi slabe, proaste şi târfe şi nu uitaţi că seara vă băgaţi în pat lângă o astfel de persoană. Tot o astfel de persoană strângeţi în braţe, îi faceţi cadouri şi îi spuneţi „te iubesc”. Să vă mai spun că tot ea vă cântă în casă?  😈 Tot ea vă oferă momente intime pline de pasiune şi de plăcere, ea vă poartă numele, ea vă duce mai departe genele. Puneţi neuronii în funcţiune şi trataţi-ne de la egal la egal şi cu respect.

Comments

  1. Cred ca stiu articolul de care vorbesti -- cel de pe blogul lui Arhi, daca nu ma insel. In fine, si daca ma insel, asta nu inseamna ca nu ai dreptate in legatura cu subiectul. happy
    Chiar mi-a placut ideea ta (chit ca nu e chiar 100% valabila in toate cazurile) si barbatii ar merita s-o citeasca, poate se mai lumineaza (macar unii dintre ei, aia buni). happy
    PS: azi am descoperit blogul tau, e foarte fain sa stau sa-l citesc. happy Keep up the good work.

  2. Bravooo! Place, place place, asa am considerat mereu, dar se pare ca sunt multe care se lasa calcate in picioare de frica (si ma rog, din care frica?) ca nu mai gaseste altu la fel laughing pai, in cazul asta, nici nu e de dorit sa se intample asta! dar ma rog, probabil e obisnuinta.

Lasa un comentariu aici.

*