Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Barbatii au nevoie de educatie

 

 

 

Bună dimineaţa!

 

 

Astăzi am de gând să vă spun câteva vorbe despre bărbaţii needucaţi. Nu am să afirm că femeile sunt prea educate, dar poate am să las subiectul pe data viitoare. Ieri, m-a deranjat un tânăr şi m-am gândit că poate dacă trag un mic semnal de alarmă, o mamă o să îşi pună câteva semne de întrebare şi o să îşi educe puiul răsfăţat SAU poate un tânăr o să îşi pună întrebări şi o să spună „domnule, nu e bine ce fac”.

Dragii mei „masculi”, nu găsesc nimic masculin în a merge pe stradă şi a scuipa, mai ales când treceţi pe lângă o fată, o domnişoară, o femeie, o doamnă, o bătrână s.a.m.d. Este DEZGUSTĂTOR! Nu cred că vă puteţi imagina cât de mult aţi decăzut în nesimţire şi cât de penibili deveniţi şi câte stări de greaţă puteţi cauza. Da, cineva trebuie să vă spună şi adevărul. Poate un tic, un gest făcut involuntar, dar pentru „învăţ” există şi „dezvăţ”. Un bărbat frumos, este un bărbat civilizat, cult, educat.

Nu găsesc nimic masculin în situaţia în care mergeţi pe stradă şi vă atingeţi anumite zone – intime. Da, discutăm din nou de un gest involuntar, făcut pe negândite, poate uneori este o necesitate, dar dacă noi femeile rezistăm să mergem pe stradă şi să nu ne atingem prin anumite locuri, cred că şi VOI PUTEŢI, dar nu vreţi. Dacă cineva ar avea un motiv să meargă astfel pe stradă, cred că acele persoane suntem noi femeile – şi totuşi NU o facem.

Nu este nimic atrăgător la un mascul care înjură pe stradă, dar înjură ţipând. Am tot zis lucrul acesta, dar bărbatul tot băieţaş rămâne.

 

Încercaţi să vă maturizaţi. Aveţi nevoie să fiţi educaţi – mă refer doar la cei care se regăsesc în situaţiile menţionate mai sus. Arătaţi respect dacă vreţi să fiţi trataţi cu respect.

 

Dragele mele, fugiţi de bărbaţii care refuză să se comporte uman, civilizat. Fugiţi şi de masculii care la primele întâlniri intră înaintea voastră într-un restaurant, club, terasă sau unde vreţi voi să mergeţi. Măcar la primele întâlniri să vă deschidă uşa şi să vă lase pe voi să intraţi, apoi intră şi ei. Acum, nu trageţi concluzia că vă spun că regula aceasta trebuie să fie valabilă şi peste 5 -10 -20 de ani, dar măcar la început să arate că vă respectă. Au fost vremuri când femeia era preţuită şi era de neconceput o astfel de situaţie, dar au apus cu foarte mult timp în urmă. Cu cât avansam în timp, cu atât devenim mai needucaţi.

Nu vă bateţi capul cu orice bărbat şi nici nu încercaţi să îl schimbaţi. Balta are şi peştişori de aur, iar voi trebuie doar să îi căutaţi.

 

 

 

Duminică plăcută!

Lady,

 

Comments

  1. Sunt total de-acord cu tine, cu o singura mentiune: in restaurant sau bar barbatul trebuie sa intre primul happy Pupici.

    • Tu deja îmi vorbeşti de restaurantele evoluate big grin. Mă refer la genul alea de restaurante prin care „bate vântul” şi nici nu zici că sunt retaurante. Da, în locurile aglomerate, femeia -- sau cel puţin eu simt, să intre el primul şi să fie un fel de scut.

Lasa un comentariu aici.

*