Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Anew Clinical Masca de noapte intens hidratanta AVON

 

 

Anew Clinical Mască de noapte intens hidratantă de la AVON

 

 

Cod: 09647

Cantitate: 50 ml

Preţ: 75 lei 35 lei

 

 

După o vârstă trebuie să ţinem cont de nişte amănunte şi să avem grijă de aspectul pielii. Altele apelează la chirurgie, unele la injecţii, altele i-au măsuri din timp, dar mai există categoria de femei care nu fac nimic pentru un aspect plăcut al tenului.

În campania Avon C13/2014 am văzut Masca de noapte intens hidratantă Anew Clinic şi pentru că avea o reducere de 50% n-am mai stat pe gânduri şi am achiziţionat-o. M-au intrigat promisiunea de efect rapid şi aspectul pe care-l avea în imaginile din catalog, dar aşa cum vorbeam în articolul cu Geanta Erykha, uneori trebuie să luăm în calcul diferenţele. Acolo pare un gel perfect transparent cu câteva particule în el, frumos aranjate. Sunt mici diferenţe (deloc deranjante) puteţi compara imaginile din articol cu cele din catalog (link mai sus).

Nu pot să-mi dau cu părerea despre acest produs, însă sunt încântată de el. În general, produsele de la Anew sunt bune şi nu m-am putut abţine să nu folosesc o cantitate mică din masca de noapte şi să văd ce se întâmplă cu acele particule (se topesc). Aspectul pielii se îmbunătăţeşte, evident, însă rămâne să o testez pe o perioadă mai mare de timp.

 

IMG_4615

 

Ingrediente:

IMG_4618 IMG_4624 IMG_4633 IMG_4634 IMG_4640IMG_4638

 

Mod de folosire + rezultate:

IMG_4642

 

Şi pentru că se recomandă să fie aplicat peste crema de noapte Anew, eu o să folosesc acest produs:

IMG_4646 IMG_4650 IMG_4651 IMG_4653 IMG_4655

Te-ar putea interesa si:

Comments

  1. Salut, ne-ai putea da un update in legatura cu masca? Ti-a placut? Se lipeste de perne pe timpul noptii?

  2. Bună!
    Acestă cremă este strict concepută pentru tenul femeilor sau o pot folosit și bărbații?

Lasa un comentariu aici.

*