Femeia-deasupra.org foloseste cookies. Prin navigarea pe femeia-deasupra.org, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

2parale si incurajarea site-urilor cu admini ratati

 

 

Se spune că „cine se aseamănă, se adună” şi nu de puţine ori a fost confirmată această zicală. Dacă aveţi site-uri copy-paste, dacă faceţi spam la greu, dacă aveţi Google Adsense banat, dacă aveţi domenii înregistrate cu date false şi vreţi să câştigaţi bani, 2parale este ceea ce căutaţi. Poate să vă raporteze şi dracu la ei pentru orice faptă imorală şi ilegală. O să-i răspundă Stănescu, Udrescu sau Gheorgiţan – care nu ştiu să zică „bună ziua” sau „o zi bună” – o să spună că vor face verificări, iar peste trei  – patru zile revin cu un răspun gen:

Noi nu putem opri un afiliat în promovarea siteului acestuia. Avem câteva modalități prin care interzicem promovarea unui site pe care se află bannere și linkuri către 2Parale, însă nu putem opri un afiliat din a face spam.

 

Acum, depinde şi cum bate vântul afară. Rar, dar foarte rar se întâmplă să fie soare pe strada lor, iar cei de la 2parale să acţioneze după o conduită morală. În rest, la ei e viscol tot timpul, evită să gândească sau să acţioneze corect. Şi pentru că sunt ocupaţi să se lupte la cuţite cu cei de la Profit Share, trag cu dinţii de orice afiliat. Vedeţi? Treaba este cât se poate de simplă. Vă faceţi site-uri, daţi copy-paste orice prindeţi, băgaţi spam pe toate site-urile cu putinţă, vă afiliaţi cu 2parale (ei vă păzesc spatele pentru orice mizerie faceţi) şi curg banii.

De ce scriu asta? Pentru că a devenit plictisitor şi mare pierdere de timp să contactezi 2parale şi să-i spui „vezi că afiliatul tău ratat mă plictiseşte cu spamul lui”. Zilele trecute vi-l prezentam pe cretinul WZY (.ro). Chipurile se numeşte Iulian Codreanu şi a creat acel site „pt” tâmpiţi şi pentru spam. Oh! Da, domnu’ şi-a pus şi 2parale.

Ar merita domnul Gheorghiţan să-i trimit e-mailuri cu comentariile spam ale afiliaţilor lor rataţi.

 

Dacă vă iubiţi pe voi şi datele voastre, NU vă faceţi cont pe acel site de spam. Bănuiesc că pe mine mă aşteaptă veşnicele înjurături şi ameninţări de la caprele care fac spam.

Comments

 1. ma bucur ca te duce capul la o chestie ca cei care fac spam nu o sa isi dea numele real e prima regula iar ip happy nici atat nu stii ai uitat ca se poate modifica indetitatea pt tine sunt R Moldova sau orice tara vrei, vezi ca google si-a facut update-uri cu actiuni manuale (spam) ai grija de saitul tau ca sa nu fie banat ,stiu ca ai ma multe saituri ,si ai grija de ele si nu de a mele si nu mai jigni oameni care tu te-au jignit sa ai o zi frumoasa

  • Drăguţă, tu te numeşti Iulian Codreanu şi eşti atât de deştept în SEO încât faci spam după IP-ul tău din Iaşi. Şi acum intri tot din Iaşi, aşa că nu ştiu de ce intri în mizerie cu aberaţiile astea. Dacă tu eşti Republica Moldova, te priveşte.
   Hai să ne raportăm amândoi la Google şi să vedem cine o să fie banat. Să ştii că eu am grijă de toate site-urile, mai mult sau mai puţin, dar civilizat.
   Acum, spune-mi dacă ne raportăm sau nu.

 2. doar atentie says:

  vezi ca sunt din moldova ? si daca apare iasi aste sunt interesele mele stiu ce fac nu sunt atat de fraier cum crezi tu pt tine pot sa fiu o fantoma si lasa jignirile

  • Să-mi spui care sunt jignirile. Până aici am fost doar ironică. Ăsta e stilul meu. Dacă nu-ţi place, nu discuta cu mine.
   N-am înţeles care e problema ta în toată treaba asta. Nu ştiu de ce faci mizerii cu mine ţinând cont că tu ai călcat strâmb şi nu eu.

   • Înveţi codul Morse cu căutările tale (de acum se duce pu*i sitele tale, daca te pui cu cine nu trebe e rau, sa zic cu afacerea ta adio profitshare)? Până ce şi căutările sunt demne de anaflfabeţi.

 3. ultimul mesaj nu l-am inteles dar nu conteaza si care sunt jignirile ,ma faci bou tampit
  jignesti si oameni pe care nu-i cunosti (site facut pt tampiti )cred ca nu cunosti semnificatia cuvintelor de spui ca astea nu sunt jigniri crede-ma ca nu te bagam inseama dar pur si simplu vorbesti urat si cauti subiecte si crede-ma ca nu sunt subiectul tau si gata eu nu mai am ce discuta cu tine mult noroc cu site-urile tale
  mai ai o sansa sa iti ceri scuze pt ca eu am vorbit f frumos cu tine (iar eu mi-am cerut scuze cand te-am deranjat)

  • Hai să nu ne învârtim după deget cu acele căutări şi IP-urile cu care mi te „lauzi” acum. Cât despre jigniri, eu te-am întrebat cum te-am jignit eu în comentarii pentru că din două în două comentarii mi-ai spus doar să nu te mai jignesc. Eu doar îţi arăt realitatea, nu te jignesc.
   Nu-mi da şanse că nu e cazul. N-am s-o fac. Oaia neagră în toată povestea asta eşti doar tu. N-am venit eu să te deranjez pe site-urile tale.

   Toate cele bune,

Lasa un comentariu aici.

*